Duurzame topdesigns voor 2020 vervaardigd uit natural3D van neubau eyewear

Wie helemaal mee is met de laatste trends kiest niet alleen voor een prachtig design, maar focust ook sterk op duurzaamheid. neubau eyewear lanceert de allereerste collectie brilmonturen uit het 100% biogebaseerde materiaal natural3D. Een schitterende innovatie voor brildragers die steeds gaan voor een trendy look én milieubewust leven.

Met natural3D is het nu ook voor het eerst mogelijk om een volledig natuurlijk materiaal in de 3D-printer te gebruiken. Het basisbestanddeel van dit revolutionaire materiaal is een olie die wordt gewonnen uit de zaden van de wonderboom. Het poeder dat zo ontstaat, wordt laag voor laag samengeperst door een laser bij het 3D-printen. Het teveel aan materiaal wordt opnieuw gebruikt voor extra afdrukken. neubau eyewear heeft een speciaal procedé ontwikkeld om het oppervlak van natural3D modellen glad te maken en te sealen. Daardoor zijn de monturen bijzonder huidvriendelijk, en blijven de kleuren nog langer mooi.

De nieuwste brilmonturen Greta, Erin, Bill en David zijn vernoemd naar bekende milieuactivisten. Deze vier modellen – vervaardigd met behulp van innovatieve productiemethoden – zijn nóg lichter, hebben een perfecte pasvorm en bieden een uitmuntend draagcomfort. De 3D-brilveren zijn voorzien van een titanium naald, zodat de bril makkelijk en snel kan worden aangepast. Deze nieuwe modellen voor 2020 zijn het summum van technische geraffineerdheid en duurzaamheid. Daarbovenop en hebben ze een casual uitstraling.

De brillen kosten elk 349 euro, en zijn vanaf september 2020 verkrijgbaar. ​
Enkele van de ​ volgende schakeringen:

GRETA (dames)

BILL (uniseks)


ERIN (uniseks)

DAVID (heren)

Voor meer beelden en productfoto's, klik hier.


Over neubau eyewear
Onder leiding van Global Brand Director Daniel Liktor combineert het brillenlabel neubau eyewear voor zijn collecties de originele inzichten van jonge, talentvolle creatievelingen met uitgebreide expertise en een duurzame productie. neubau eyewear is een merk van de succesvolle Oostenrijkse groep Silhouette International en profiteert van de jarenlange knowhow van het moederbedrijf. Het resultaat: producten van de allerhoogste kwaliteit met een uitmuntend design, stuk voor stuk ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën. Sinds 2017 gebruikt neubau eyewear naturalPX, een materiaal op basis van natuurlijke grondstoffen, voor zijn bijzonder flexibele en lichte monturen. Dit materiaal bestaat voor 65 % uit olie uit het zaad van de wonderboom. In 2020 gaat het merk nog een stap verder met het 100 % biogebaseerde materiaal natural3D. Hiermee wordt neubau eyewear het eerste Europese merk dat volledig duurzame brillen met een 3D-printer maakt.

Eline Vervloet

PR Manager, MMBSY

Sandra Van Renterghem

PR and Marketing Manager, Silhouette Benelux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over neubau

Neem contact op met

neubau-eyewear.com