neubau, de brug tussen het verleden en het heden

Embargo september

De retrobrillen maken in september een comeback bij neubau eyewear. Het Oostenrijkse label heeft twee nieuwe monturen voor brillen op sterkte ontworpen: 'Max 3D' en 'Theo 3D'. Het merk experimenteert met contrast en kiest voor een speelse, tweekleurige uitvoering, waarbij 3D verwijst naar de 3D geprinte details van de bril. Kortom uiterst trendy en stijlvol! 

Max 3D - Theo 3D

All eyes on you

Het damesmodel – Max 3D– ​ is geïnspireerd op de brillenmode van de jaren zestig en valt op door haar kattenoogvorm. Dit model is bijzonder populair bij zonnebrillen, en duikt nu ook op in de monturenlijn voor brillen op sterkte. Extravagant en super vrouwelijk! Een kattenoogmontuur past bij elk gezicht – hartvormig, vierkant of ovaalvormig. De gebogen lijnen zorgen voor die zachte toets.

neubau - Max 3D optical

Ook de herenbril – Theo 3D – ​ is dankzij de extra grote glazen en het opvallende montuur – een verwijzing naar de brillenmodellen uit de jaren tachtig. Hij zet de mannelijke gelaatstrekken extra in de verf zonder een al te strenge look te creëren – een echte blikvanger.

neubau - Max 3D optical
neubau - Max 3D optical

Beide monturen voor brillen op sterkte trekken de aandacht door contrasten: de frappante combinatie van 3D-geprinte details in levendige kleuren en elegant roestvrij staal. Het geraffineerde en vrouwelijke model Max 3D is verkrijgbaar in de schakeringen lavender, black ink matte, roasted berry, glorious gold, black coal en rose matte. Theo 3D is sportief en eigentijds, en uitgevoerd in denim, eclectic silver, evergreen, glorious gold, morning coffee en gold.

neubau - Theo 3D optical

Back to the future

Het nostalgisch design gaat hand in hand met de ultramoderne productietechnieken van het heden. De twee monturen voor brillen op sterkte schitteren door hun hoogwaardige en stijlvolle 3D-geprinte details, die ook de toon zetten qua duurzame vervaardiging van brillen. De details in felle kleuren zijn gemaakt met een laserprinter, zodat de hoeveelheid productieafval tot een minimum beperkt blijft. neubau eyewear zet ook sterk in op lokale productie: alle monturen worden ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in het Oostenrijkse Linz. ​ 

Beide monturen zullen vanaf september verkrijgbaar zijn aan € 299,-.

Voor meer inspiratie klik hier


Het brillenlabel neubau eyewear combineert voor zijn collecties de originele inzichten van jonge talentvolle creatievelingen met uitgebreide expertise en een duurzame productie. neubau eyewear is een merk van de succesvolle Oostenrijkse groep Silhouette International geniet van de jarenlange knowhow van het moederbedrijf. Het resultaat: producten van de allerhoogste kwaliteit met een uitmuntend design, stuk voor stuk ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën. neubau eyewear gebruikt voor de vervaardiging van zijn monturen naturalPX, een polymeer uit de hoogwaardige olie van de wonderboom. Zo gaat het merk op een respectvolle manier om met de natuur en zet het zich bewust in voor de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Voor bijzonder flexibele en extreem lichte brilmonturen gemaakt van natuurlijke grondstoffen.


Sandra Van Renterghem ​
Marketing manager Silhouette Benelux
E-mail: [email protected]
Phone: +32 477 2796 38

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over neubau

Neem contact op met

neubau-eyewear.com