neubau voegt 3D geprinte elementen toe aan tijdloze modellen

Het kattenoogmodel en de pilotenbril: twee tijdloze klassiekers onder de zonnebrillen die al decennialang trendy zijn. Vandaag steekt het vernieuwende Oostenrijkse merk neubau eyewear deze cultmodellen in een futuristisch jasje. 'Olivier 3D' en 'Virginia 3D' in een notendop? Retro chic meets modern. Dankzij het contrast tussen de klassieke roestvrijstalen elementen en de unieke, 3D-geprinte details in subtiele tinten trekken deze klassieke stijlen, die al sinds de jaren 1940 populair zijn, komende herfst zonder twijfel de aandacht.

neubau Virginia 3D black ink matte - Oliver 3D black ink matte

Voor het uniseks model 'Olivier 3D' hertekent neubau eyewear de legendarische pilotenbril. Gekleurde 3D-elementen rondom het roestvrijstalen montuur geven deze bril een moderne flair. Zo wordt het een avant-gardistische klassieker, die zowel mannelijke als vrouwelijke gelaatstrekken benadrukt. 'Olivier 3D' is verkrijgbaar in de coole kleurtinten blue grey / eclectic silver, dark teal / glorious gold en black ink matte. Een must-have en het perfecte accessoire om elke hippe look af te maken.

neubau Oliver 3D blue grey/eclectic silver - dark teal/glorious gold - black ink matte

Het extravagante damesmodel 'Virginia 3D' straalt pure glamour uit met zijn vrouwelijke kattenoogvorm. Een echte blikvanger! ​ Voor een onvergetelijke look heeft neubau eyewear 3D-details in lichte pasteltinten aangebracht op de roestvrijstalen zonnebril Virginia, die zo uit de nineties lijkt te zijn weggelopen. Deze unieke zonnebril is verkrijgbaar in de kleuren lavender / graphite, olive / glorious gold en black ink matte.

neubau Virginia 3D lavender/graphite - olive/glorious gold - lack ink matte

Beide zonnebrillen zullen verkrijgbaar zijn vanaf begin oktober.

Voor meer beelden en productfoto's, klik hier.


Onder leiding van Global Brand Director Daniel Liktor combineert het brillenlabel neubau eyewear voor zijn collecties de originele inzichten van jonge, talentvolle creatievelingen met uitgebreide expertise en een duurzame productie. neubau eyewear is een merk van de succesvolle Oostenrijkse groep Silhouette International en profiteert van de jarenlange knowhow van het moederbedrijf. Het resultaat: producten van de allerhoogste kwaliteit met een uitmuntend design, stuk voor stuk ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën. neubau eyewear gebruikt voor de vervaardiging van zijn monturen naturalPX, een polymeer uit de hoogwaardige olie van de wonderboom. Zo gaat het merk op een respectvolle manier om met de natuur en zet het zich bewust in voor de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Die aanpak resulteert in bijzonder flexibele en extreem lichte brilmonturen die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen.


Sandra Van Renterghem

PR and Marketing Manager, Silhouette Benelux

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over neubau

Neem contact op met

neubau-eyewear.com