Tweekleurige modellen in roestvrij staal: een slimme stijlkeuze voor fans van colorblocking

Tweekleurige monturen are back!

In de fifties waren ze niet weg te denken uit het modebeeld en dit voorjaar maken ze hun comeback: tweekleurige monturen. neubau eyewear pakt uit met twee nieuwe modellen ‘Sarah’ en ‘Max’ in een tweekleurige uitvoering. Beide zijn beschikbaar als zonnebril en met glazen op sterkte. Deze nieuwkomers zijn een moderne interpretatie van klassieke stijlen, met de nadruk op een perfecte pasvorm en een gestroomlijnd design. De tweekleurige modellen combineren felle kleurtinten en vormen zo een slimme stijlkeuze voor wie houdt van colorblocking.

Bij het damesmodel Sarah gaat de tweekleurige trend hand in hand met een tijdloos kattenoogmontuur in roestvrij staal. Ideaal om je look een vrouwelijk en modern accent te geven.

Model Sarah

Model Max is verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Met zijn ronde vorm geeft dit model je gezicht een krachtige uitdrukking met strakke lijnen. Dit nieuwe montuur bestaat eveneens uit roestvrij staal en trekt de aandacht met kleurcombinaties zoals felrood en zacht hemelsblauw voor een natuurlijke en eenvoudige look vol zelfvertrouwen. De stijlvolle en hoogwaardige monturen van neubau eyewear worden zoals gewoonlijk gekenmerkt door een subtiel logo op de linkerbrillenarm en het gebruik van vederlichte materialen.

Model Max

De monturen Sarah en Max zijn beschikbaar als zonnebril en met glazen op sterkte. ​
Ze zijn te koop vanaf januari 2020 voor 229 euro.

Voor meer beelden en productfoto's, klik hier.


Over neubau eyewear
Onder leiding van Global Brand Director Daniel Liktor combineert het brillenlabel neubau eyewear voor zijn collecties de originele inzichten van jonge, talentvolle creatievelingen met uitgebreide expertise en een duurzame productie. neubau eyewear is een merk van de succesvolle Oostenrijkse groep Silhouette International en profiteert van de jarenlange knowhow van het moederbedrijf. Het resultaat: producten van de allerhoogste kwaliteit met een uitmuntend design, stuk voor stuk ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën. Sinds 2017 gebruikt neubau eyewear naturalPX, een materiaal op basis van natuurlijke grondstoffen, voor zijn bijzonder flexibele en lichte monturen. Dit materiaal bestaat voor 65 % uit olie uit het zaad van de wonderboom. In 2020 gaat het merk nog een stap verder met het 100 % biogebaseerde materiaal natural3D. Hiermee wordt neubau eyewear het eerste Europese merk dat volledig duurzame brillen met een 3D-printer maakt.

Eline Vervloet

PR Manager, MMBSY

Sandra Van Renterghem

PR and Marketing Manager, Silhouette Benelux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over neubau

Neem contact op met

neubau-eyewear.com